Descoperim Bucureștiul

 

Clasele a-III-a B și a-III-a D au plecat, în data de 26.04.2024, într-o nouă incursiune prin București, sub îndrumarea doamnelor profesoare Andreea Feieș și Alina Stoica.

Proiectul „Să ne cunoaștem orașul” 

Cunoașterea orașului București a devenit o plăcere pentru elevii claselor a III a B și a III a D care, în data de 29.03.2024, au plecat să descopere noi frumuseți ale acestuia. Dorința de a vizita MUZEULUI MILITAR NAȚIONAL ,,REGELE FERDINAND I” s-a născut încă din clasa a II a, când elevii au început să cunoască, prin intermediul ,,Povestirilor istorice” scrise de Dumitru Almaș, istoria patriei noastre.

O nouă experiență în Proiectului Educațional.docx (18993)

 

O nouă filă din cadrul Proiectului 

În cadrul celei de-a doua ediții a proiectului educațional „Să ne cunoaștem orașul”, desfășurat la nivelul școlii noastre, clasa a III-a B a pornit în data de 20.12.2023 să cunoască împrejurimile Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu”, sub îndrumarea doamnei învățătoare Andreea Simona Feieș.

 

Clasa a VI-a C a participat la activități interesante împreună cu doamna profesoară de istorie, Nicoleta Radu: vizita la Muzeul Național al Literaturii Române și la Arcul de Triumf. 

articol proiect 2.pdf (120,9 kB)

Clasa a III-a B, coordonată de doamna profesoară pentru învățământul primar Andreea Feieș și clasa a III-a D, coordonată de doamna profesoară pentru învățământul primar Alina Stoica, au desfășurat activități referitoare la ARCUL DE TRIUMF din București.

articol proiect 3.pdf (156155)

Photo Gallery: Să ne cunoaștem orașul! - II

Items: 11 - 20 of 59
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Școala de vară - 2023

Pe 16 iunie 2023 la Școala Gimnazială "Nicolae Titulescu" a sunat ultimul clopoțel, anunțând cu voie mare sosirea mult așteptatei vacanțe de vară. Școala noastră, însă, a lăsat porțile deschise pentru copiii dornici de învățare, socializare și noi provocări educaționale, inițiind astfel proiectul "Școala de Vară", finanțat de Primăria Sectorului 1.

Entuziasmul, bucuria și curiozitatea ne-au însoțit zi de zi, iar cele două luni de activități s-au scurs precum nisipul într-o clepsidră, lăsând în urmă multe amintiri frumoase pe care dorim să le împărtășim cu dumneavoastră.

În speranța că v-am stârnit curiozitatea, vă încurajăm să accesați link-ul de mai jos pentru a fi părtași minunatei noastre experiențe.
 

www.canva.com/design/DAFtVDWGIn8/TTHxkJoaa38eOaLRG7iGYg/watch?utm_content=DAFtVDWGIn8&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Să ne cunoaștem orașul!

Un nou proiect de dezvoltare culturală derulat în școala noastră. 

Proiectul își propune să familiarizeze elevii cu aspecte mai puțin cunoscute ale orașului București, atât prin cercetare prealabilă (folosind aplicații/instrumente online), cât și prin vizitarea obiectivelor selectate. 

articol 1 proiect.docx (13937)
articol 2 proiect.docx (13904)

 

Photo Gallery: Să ne cunoaștem orașul!