E vremea colindelor

În data de 19 decembrie 2023, elevii clasei I D din școala noastră au colindat la Inspectoratul Școlar al Municipiului București, fiind însoțiți și coordonați de către d-na director Iudita Popteanu, de d-na profesor pentru învățământul primar Cristina Zamfira și de d-na profesor de religie Mirela Șova.

Elevii școlii noastre din clasele a II-a A și I B, îndrumați de doamnele Alina Johnson-Pop și Mihaela Gogoașă, au colindat-o pe doamna inspector școlar pentru învățământul primar din sectorul 1 al capitalei, Luiza Moraru. 

10 elevi din clasa a II-a A au fost și reporteri, sub îndrumarea profesorului pentru învățământul primar, Alina Johnson-Pop. Articolul care a rezultat se poate citi accesând link-ul de mai jos. 

https://investigatorul.ro/actualitatea/luiza-nicoleta-moraru-voi-scolarii-sunteti-prioritatile-mele-profesionale

Elevi din clasele a IV-a B și I D, îndrumați de doamnele profesoare Aurelia Berușcă și Cristina Zamfira, au cântat colinde pentru dna Directoare, Iudita Popteanu, pentru tot personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic prezent în holul central al școlii. 

  
 

„Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Spectacol cultural-artistic la Palatul Patriarhiei - 2023

Olimpiada de matematică - rezultate finale

Rezultatele după rezolvarea contestațiilor sunt afișate și la avizierul școlii. 

 

Olimpiada de matematică - etapa locală

Rezultatele Olimpiadei de Matematică din data de 11 Februarie, faza pe sector, clasele V-VI. 

Contestațiile se depun luni, 13 Februarie 2023, între orele 10:00 - 12:00 la Secretariul Școlii sau pe mail la adresa: contestatiiolimpiada56@gmail.com în același interval orar. 

Cererile depuse trebuie să includă clasa și subiectul contestat. Rezultatele finale se vor afișa miercuri, 15 Februarie, după ora 16:00.

 

 

Ianuarie 2023: Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Cupa Tymbark, fotbal băieți

 
Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Cros etapa pe sector
Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Șah
Crosul Fii Activ

 

Pe data de 13.01.2023, a avut loc Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Cupa Tymbark, fotbal băieți u8, etapa pe sector, desfășurată la Școala Gimnazială 162, unde echipa Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu”, îndrumată de către domnii profesori Briță Alexandru și Vasilache Bogdan a participat obținand locul al II-lea. Lotul echipei a fost compus din următorii elevi

Botea Luca Ayan, Duculescu Vladimir, Manzat Felix,Teodorescu Cristian, Negrea Andrei Ioan, Darie Matei, Tutilă Patrick.

În această competiție, echipa noastră a înscris un număr de 17 goluri, încasând doar 4, astfel obținând locul al II-lea fără înfrângere.

Felicitări elevilor Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și profesorilor antrenori pentru implicare și dăruire!

 

Fii activ!

Cu ocazia Săptămânii Sportului European  in data 30 septembrie școala noastră a participat  la crosul Fii Activ. Crosul s-a desfășurat  la Insula Lacul Morii unde au participat în jur de 230 de copii de la școlile de pe raza Sectorului 1 

ȘERBAN DARIA, TOLOS VLAD STEFAN și DINCĂ YANNIS SAMI FLORIAN sunt elevii care au reprezentat școala la acest cros

Eleva Șerban Daria s-a  clasat pe locul I.

„Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor” 

Spectacol cultural-artistic la Palatul Patriarhiei - 2022

 

În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, la Palatul Patriarhiei, în prezența Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, mai multe grupuri de copii, printre care și elevi din Școala noastră, au susținut un program artistic care a inclus concerte de colinde și scenete care au redat Nașterea Domnului și minuni ale Sfântului Nicolae.
 
 

Ecouri în mass-media în legătură cu evenimentul:

 

basilica.ro/sfantul-nicolae-in-mijlocul-copiilor-la-palatul-patriarhiei-2022-galeria-foto/?swcfpc=1&fbclid=IwAR2tSWpUjD9TgMRwxt0Svq_6FHKV5BLeDdyi0RAQcDK8MDbXTfTvf4SUaT4
basilica.ro/in-ajun-de-sfantul-nicolae-copiii-au-interpretat-colinde-si-scenete-de-craciun-la-palatul-patriarhiei/

ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/stiri/spectacolul-sfantul-nicolae-in-mijlocul-copiilor-la-palatul-patriarhiei-176617.html

arhiepiscopiabucurestilor.ro/stiri/activitatea-social-filantropica-si-misionara/ajun-de-sfantul-nicolae-copiii-au-interpretat

www.youtube.com/watch?v=D6NdGX26NlM

ONSS

 

Pe data de 14 octombrie 2022 s-a desfășurat  Olimpiada Națională a Sportului Școlar la Cros etapa pe sector. Concursul s-a   ținut pe insula Lacul Morii.

Regulamentul la acest concurs nu ne-a permis să participăm decât cu un reprezentant de școala.

Școala noastră a fost reprezentată de eleva ȘERBAN DARIA din clasa a 6-a A,  care s-a clasat pe locul trei.  

 

ONSS - ȘAH

În data de 9 decembrie 2022 s-a desfășurat la Universitatea  de Educație Fizică și Sport București, etapa pe sector,  a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Șah- Gimnaziu. În urma selecției efectuate la școală au fost desemnați să reprezinte școala noastra la această competiție elevii NICA MARIA ANDRADA și TOLOȘ VLAD ȘTEFAN, elevi în clasa a V-a C .

Echipa  de șah, coordonată de doamna profesoară Coman Doina, a obținut:

 Locul 4 prin eleva Nica Maria Andrada și

 Locul 10 cu elevul Toloș  Vlad Stefan. 

Chiar dacă regulamentul precizează că mai departe se califică doar cei care au obținut locul întâi toți participanții au avut de câștigat pentru că șahul dezvoltă logica și memoria.